Zayıflama Korseleri



Zayıflama Korseleri

Zayıflama Korseleri Kilo Sorununu Açıklığa Kavuşturuyor. Günümüz İnsanının En Büyük Derdi Kilolarıyla. Kiminle Konuşsanız Fazla Kilolarından Şikayetçidir.

Fazla kilolarıyla başı dertte olanların ise hayatı bir 'Çin işkencesi'ne döner. Kimileri ise bunlara insanın kendisine yaptığı modern işkence diyor.

Hayatını, kilo verme derdine, işkenceye çevirenlerden birisi Serpil Pamuk (47).

Ankaralı bir ev hanımı olan Pamuk'un en büyük derdi kiloları. Fazla kiloları sebebiyle hayata küstüğünü, moral bozukluğu yaşadığını söyleyen Pamuk, "Başka hiçbir derdim yoktu, ama kilolarım nedeniyle kendime güvenim sıfırdı.

Sokağa çıkmak istemiyordum." diyor. Fazla kilolarından kurtulmak içinse denemediği yol kalmamış.

Evinde yürüyüş parkuru ve bisikleti olan Pamuk, sayısız diyet uygulamış; spor salonlarına, havuza, akupunktura gitmiş; ama zayıflayamamış.

Bel fıtığı hastası Avukat Hasan Doğan'ın da kilo vermesi gerektiğini söyleyen doktorlarının ısrarı sebebiyle denemediği yol kalmamış.

Akupunkturla kilo vermeye çalışan, bitkisel ilaçlar ve bitkisel maskeleri deneyen Doğan, bu uğraşlarının sonunda bir kaç kilo vermenin ötesine geçemediğinden yakınıyor. Zar zor verdiği kiloları ise kısa sürede yeniden almış.

Sonunda kilo vermeden ameliyat olan Doğan'ın bel fıtığı da kısa sürede tekrarlamış.

Pamuk ve Doğan kilo verme uğruna çektikleri zahmetin yanı sıra bu uğurda milyarlar harcayan çoğunluktan yalnızca iki tanesi.

Çağımız insanının çok önemsediği sorunlardan birisi haline gelen kilo vermenin çareleri artık herkesin ortak merak konusu.

Kilo alımının ana sebebinin çok yemek yemenin ötesinde az hareket etmenin olduğunu söyleyen diyetisyen ve zayıflama uzmanı Arzu Gündoğdu; "Evden çıkar çıkmaz arabaya binip işe gidiyoruz. Merdiven çıkmıyoruz asansöre biniyor, yürüyen merdivenleri kullanıyoruz.

Ev işleri bile kolaylaştırıcı makineler yüzünden daha az beden hareketi gerektiriyor.

İşlerimiz masa başı. Yiyoruz; ama yediğimizi eritecek bedensel hareketlerde bulunmuyoruz." diyor ve kilo fazlalığının sebebinin yenilenin harcanamaması olduğuna dikkat çekiyor.

Bu sebeple spor yapmanın kilo vermek için değil, asıl kilo almamak için yapılması gerektiğini vurgulayan Gündoğdu, aç kalmanın da kilo verme yöntemi olmadığını söylüyor.

Diyet diye, gün içinde çok az gıda alınmasının ise kilo verdirmediğini belirten Gündoğdu, "önemli olan yememek ve az yemek değil, katı yağlardan ve beyaz ekmekten kaçınmaktır.

Yenildiği kadarını harcayacak hareketlerde bulunmaktır." diyor.

Bunlar Gündoğdu'ya göre kilo alınmaması için yapılması gerekenler.

Ya fazla kiloları olanlar ne yapmalı? Kilo vermek için bilinçli hareket edilmesi gerektiğine dikkat çeken Gündoğdu, "Vücutta yağların depolandığı yerler vardır. Erkekler için bu genellikle göbek çevresi iken kadınlarda; karın, kalça, basen bölgelerinde yaygındır. İşte bu bölgelerdeki yağlar eritilmeli." diyor.

Bu amaçla yapılan bölgesel yağ aldırmalarının ise oldukça sakıncalı olduğunu söyleyen Gündoğdu, "Yağ alınan bölgelerde çökmeler meydana gelir, çünkü deri altında vücudun bir paçası olan yağ hücreleri alınmıştır.

Çevresindeki yağ hücreleri ise kaybolan kardeş hücreler sebebiyle savunmaya geçip büyür.

Bir taraf çökerken diğer taraf genişler. Bu da hiç hoş olmayan görüntülere sebep olur." diyor.

Kilo vermenin püf noktaları


Uzun yıllardır diyetisyen ve zayıflama uzmanı olarak çalışan Gündoğdu, zayıflama yöntemlerinin hepsi üzerinde çalışmalarda bulunmuş.

Tecrübelerinden edindiği sonuçlara göre, kilo vermenin püf noktası alınan kaloriyi harcamak ve fazla kilolar için yağlanmanın olduğu bölgelerdeki yağları eritmeye yönelmek.

Katı yağlardan ve beyaz ekmekten kaçınmak ve lifli gıdalar tüketmek.

Yıllar önce "Var olan fazla yağların eritilmesi için ne gibi yöntemler var?" sorusunun cevabı peşine düşen Göndoğdu cevabını 10 yıl önce Almanya'da bulmuş.

Özel olarak üretilen parafinli kumaşlardan dikilen korse ile deri altındaki yağların yumuşadığını ve eridiğini, idrar yoluyla da vücuttan atıldığını öğrenen Gündoğdu bu yöntemi Türkiye'ye getirmiş.

Serpil Pamuk ve Hasan Doğan da internette karşılaştıkları parafinli zayıflama korselerinden edinip zayıflayanlardan sadece ikisi.

Parafin uzay teknolojisinden kozmetiğe kadar birçok alanda kullanılan bir madde.

En basit hali ise herkesin bildiği vazelindir. Ciltte hiçbir reaksiyona ve alerjiye yol açmayan parafin, mineral yağlardan elde ediliyor.

Parafinli kumaştan dikilen korselerin çıplak tene günde sekiz saat giyilmesi gerekiyor.

Kadınlar için korse şekilde olanlar verilirken, erkeklere karın bölgesini kaplayacak şeklinde olanlar veriliyor.

Çünkü kadınlarda yağlanma basenlerde yoğunlaşırken erkeklerde göbek çevresinde çoğunlukla görülüyor.

Korseyi giymenin yanında günde sekiz-on bardak su içilmesini isteyen Gündoğdu, katı yağ ve beyaz ekmekten kaçınılmasını öneriyor.

En az iki ay giyilen korsenin deri altındaki yağları yumuşatıp sonra da erittiğini söyleyen Gündoğdu, kumaşın özel örgüsünün masaj özelliği olduğuna da dikkat çekiyor.

Parafinli zayıflama korseleri Parafinli zayıflama korseleri hakkinda aciklamalar Parafinli zayıflama korseleri konusunda bilgiler.

Yorumlar

  • Eme* Lat*
    7 yıl önce
    benim sağlık sorunum ellerimde ve bileklerim de ağrı uyuşma bazen boynuma vuran ağrılar tam sırtımın ortasında omurgada ağrı dokununca daha çok ağrı yapıyor ve geceleri ayaklarımda şiddetli ateşlenme uykumu bozacak derece oluyor bazende ayak baş parmaklarıma ağrı giriyor
    • Şifalı Bitkilerim
      7 yıl önce
      Alp dağlarından toplanan 50 ye yakın bitki bileşeninden,genetik mühendisler tarafından özel olarak hazırlanmıştır.Şişlikler, ağrılar ve ödemlerde, romatizma, fıtık, kireçlenme ağrılarını kesmede yardımcı ,tedaviye yöneliktir. hareket kolaylığı sağlayan bir bileşendir. incelemek için linki tıklayınız. Bilgi Hattı : 0224 2-3-4-5-6-7-8

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp