Ülseratif Kolit Bitkisel Tedavisi

Ülseratif Kolit Bitkisel Tedavisi hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız aşağıdaki makaleyi okumanızı öneririz.

1) Melisalı Bitkisel Karışım


Mayıs Papatyası (Matracaria C.)

EbeGümeci (MalvaSp.)

Yaban Mersini (Vatcinium Myrtillus)

Rezene (Foniculum Bulgari)

Melisa (Melissa Officinalis)

Mayıs papatyası içeriğindeki zerotin, sitearin,bisabolol, aneletherpolyn, ebegümeci bitkisindeki müsilaj, antosiyan glikozit malvin, yaban mersini bitkisi yaparaklarındaki İanen,glikozitler (arbutin), rezene bitkisindeki % 6'ya kadar eterik yağ (foeniculi), % 50-60 anethol (tatlılık veren madde) ve % 20 d-fenechon,anasonasidi ve foeniculin, melissa bitkisindeki uçucu yağda citral, geraniol, linalol ve pinenler biokimyasal maddeleri sayesinde sindirim sistemi tahrişleri ve iltihaplarında koruyucu görevini yapar. Kolitin tedavisine yardımcı olabilir.

2) Aslan Pençeli Bitkisel Karışımı

Kırmızı Kantaron (Centaurium Minus)

Civan Perçemi (Achillea Milefolium)

Ayrık Otu (Agropyron Repens)

Aslan Pençesi (Alchemilla Alpina)

Kırmızı kantaron bitkisinin içeriğindeki rhodon, ve pholobaphene, civan perçemi bitkisinin yeşil kısımları ve çiçek açma devresinde C vitamini ve karoten, bitkinin organlarında eterik yağlar bulunur. Glikoalkoloidlerden ahilin ve ahiletin bulunmaktadır, ayrık otundaki triricin, müsilaj, saponinler, aslan pençesindeki leudik asit, tanen tuzları, filosterim (diüretik etkiye sahiptir) biokimyasal maddelerinde aktif madde vücutta birikmiş kurumuş iltihapları dışarı atmaya yardımcıdır.

3) Sarımsak Bitki Tableti

Sarımsak (Allium sativum)

A.B.C Vitaminleri Şekerler Sarımsağa özel koku ve lezzetini veren kükürtlü bir uçucu yağ ve alicin maddesi içermektedir.

Sarımsak acı lezzetiyle iştah açıcı ve allicin maddesi ile mikrop öldürücüdür Sarımsak kanda, damar sertliğine yoldüşürmektedir. Kanda oluşan pıhtıları çözen sistemi aktive etmektedir.Kanda pıhtılaşmayı sağlayan hücrelerin bu eğilimini azaltmaktadır. Dolayısıyla kanı sulandırır. Sarımsak doğal antibiyotiktir.

4) Ebe Gümeçli Bitkisel Karışım


Sarı Kantaron (Hypercium Ferforatum)

Ebe Gümeci (Malva Sp.)

Civan Perçemi (Achillea Millefolium)

Mayıs Papatyası (Matracaria C.)

Keten Tohumu (Linum Usitatissimum)

Lavanta Çiçeği (Lavandula A. Miller)

Sarı kantaron bitkisinin içeriğindeki hypericin, eterik yağlar, ebe gümeci, bitkisindeki müsilaj, renk maddeleri civan perçemi bitkisindeki eterik yağlarda bulunan cineol, pinenler, bornylasetat, bunun yanında bitide steril maddeler bulunur. Mayıs papatyası bitkisindeki fosforik asit, zerotin, sitearin, bisabolol keten tohumu bitkisindeki sitozteron, limarin, linamarin, lavanta çiçeği bitkisindeki pinen, cineol, bornoal biokimyasal bileşikleri kolit sorunun çözümünde yardımcı olur.

Kullanımı : Gıda Takviyesi Olarak Günde 3 Kez, Yemeklerden Önce

Her üründen birer Tablet Alınması Önerilir.

NOT : Doktorunuzun verdiği ilacı almaya devam ediniz. Hamile ve 12 yaş altı çocukların ürünlerimizi kullanmaması önerilir.

BİLGİ

Mayıs papatyası içeriğindeki zerotin, sitearin, bisabolol, anoletherpolyn, ebe gümeci bitkisindeki müsilaj, antosiyan glikozid malvin, yaban mersini bitkisi yapraklarındaki tanen, glikozitler (arbutin), rezene bitkisindeki %6'ya kadar eterik yağ (foeniculi), %50-60 anethol (tatlılık veren madde) ve %20 d-fenehon, anasonasidi ve foeniculin, melisa bitkisindeki uçucu yağda citral, geraniol, linalol ve pinenler biokimyasal maddeleri sayesinde sindirim sistemi tahrişleri ve iltihaplarında koruyucu görevini yapar, kolitin tedavisine yardımcı olur.

Yararı:

Kolit tedavisinde yardımcıdır

Hastalıklarınızın teşhis ve tedavisi için öncelikle doktorunuza başvurunuz.Sitemizde ilaç satışı yapılmamaktadır.

Sitemizdeki ürünler yardımcı bitkisel ürünlerdir.

ÜLSERATİF KOLİT

ÜLSERATİF KOLİT TEDAVİSİ


Ülseratif kolit bir kalın barsak (kolon) hastalığıdır. Kalın barsak ince barsaktan sonraki barsak bölümüdür. İnce barsak, alınan besinlerin sindirildiği ve emildiği barsak kısmıdır. İnce barsakta emilmeyen posalı gıda kalın barsakta depolanır, içindeki suyun büyük bir kısmı burada emilir. Böylece katılaşan feçes, kalın barsağın hareketleri ile barsağın son bölümü olan rektuma gelir ve anüsten (makat) dışarıya atılır.

Ülseratif kolit, kolonun iç yüzünü döşeyen tabakanın (mukoza) hastalığıdır. Mukozada iltihap ve kanayan yaralar (ülser) yapar.

Hastaların hemen hepsinde barsağın son bölümü (rektum) hastadır. Bazı hastalarda kalın barsağın daha büyük bir kısmı hastadır. Bazı hastalarda da bütün kolon hastadır. Yani hastalığın yaygınlığı hastadan hastaya değişir.

Hastaların bir kısmında başlangıç döneminde kabızlık olabilirse de, genellikle ishal vardır. Feçes kanlıdır, kanla birlikte mukus denilen parlak, kaygan barsak salgısı ve cerahat de feçes içinde görülür.

Ülseratif kolit; kronik, süregen bir hastalıktır. Yıllarca devam eder. Tedavi ile hastanın şikayetleri ve barsaktaki hastalık hali düzelir. Ancak zaman zaman tekrarlamalar gösterir. Hastanın ilaçlarını doktor kontrolü altında sürekli kullanması gerekir.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp