Sistite Hangi Bitki İyi Gelir

Sistite Hangi Bitki İyi Gelir hakkında genel bilgiler;

Sistite hangi bitkiler iyi gelir, hangi bitkilerle sistite şifa bulunur bu konu hakkında tüm merak ettikleriniz bu makalemizde yer almaktadır. Konunun detayları ve daha fazla ayrıntılı bilgiler sayfamızın içeriğinde mevcuttur.

Sistitin tedavisi:

1-) Feces‘den sonra (dışkı ) makat kağıtla silindikten sonra tekrar yıkanmalı
2-) Cinsel münasebetten sonra hemen gusul abdesti almak mümkün değilse, önce cinsel organlar yıkanır.
3-) İdrar yolları için iyi gelen şifalı bitki çayları içilmelidir ve bunların başında çörekotu-, ZYE-, altınbaşakotu-, atkuyruğuotu-, ısırganotu-, veya ardıç kozalağı preparatları
4-)Hastalık ilerlemişse mutlaka antibiyotik ilaçların kulanılması gerekir.
5-) Antibiyotik ilaçlardan sonra tahrip olan bağırsakflorası ve idraryolları florası ZYE ile yenilemek (regenerasyon) ve immün sistemini kuvvetlendirmek için gerekir.

Sağlıklı kalabilmenin ve sağlıklı yaşayabilmenin en önemli faktörü kılcal kandolaşımıdır, çünkü vitamin, mineral, aminoasit, enzim vb., besleyici maddenin hücrelere ulaşması vede mikroplarla mücadele eden maktofaj, T ve B- Hücreleri gibi savunma mekanizmalarının hücre aralarında dolaşması buna bağlıdır.Tedavi olmak mümkündür, tabii doğru beslenirseniz tedavi sürecide o oranda kısalır.

Asla peynir yememeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur. Siyah çay, kahve ve kola içmemeli, çünkü bağırsakları kurutur ve vitamin, mineral ve aminoasitlerin alımını (absorbesini) önler. Et ve et mamülerine 5-6 ay aravermek gerekir, çünkü asidoza sebep olur, buda birçok hastalığın ana kaynağıdır. Akşam yemeği yerine çok az yoğurt, meyve veya salata yenebilir veya sebze çorbası içilebilir. Hayvansal besinler, tahıl, bakliyat ve hamurlu yiyecekler akşam yenirse tam sindirilmez ve zamanla problemlere sebep olur. Ne kadar hamurlu besin o kadar yağ oluşur, çünkü nişasta glukoza (şekere) dönüşür, şekerde yağa döşerek vucutta depolanır. Gökçek diyet

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp