Cinsellikte Alkol

Cinsellikte Alkol :

Sağlığı ve cinsel gücü yok eden faktör.

Alkol vücut için alınması gerekli normal bir Şey değildir ve alınan az veya çok miktardaki alkol tüm sinir sistemini ve dolayısıyla kasları uyuşturup gevşetir. Rahatlık sağlar ama bunun arkasından zamanla sinir sistemi tümüce harap olur.

Utangaçlığı atmak üzere gençler yeni tanıdığı kadınla ilk cinsel temasları sırasında biraz alkol alırlar bu faydalıdır fakat kadına yüz alışıp utangaçlık kalkar ka1kmaz alkol bırakılmalıdır. Utangaçlığı yenmek üzere alınacak alkillin miktarı kaçırılırsa, tam tersine etki yapar ve erkek hiç iş yapamaz olur. İktidarsız durumuna düşer.

Alkolün İnsan vücuduna sağladığı faydadan çok zararı vardır. Alkol sinir sistemini uyuşturarak cinsel uyarı hissini yok eder. Alkol etkisele tüm organlar gibi cinsel organda uyuşur ve kamış dikleşernez olur. Bu nedenle sürekli alkol kullananlar kısa süre sonra İktidarsızlığa düşerler.

Alkol alınınca sinir sistemi İle kaslar arasındaki bağıntı azalır ve cinsel organlara hâkimiyet imkân ka1ınaz. Bedeni güçlülük ile Ruhsal güçlülük bir birine bağlıdır, biri sağlıklı olmazsa öbürüde sağlıklı olmaz. Bu nedenle alkol sinir sistemini harap ederek, vücudun diğer güçlerinizde (Bedeni ve Cinsel) harap olmasına zayıflamasına yol açar.

Nitekim alkol alanlarda başta karaciğer, böbrekler, kalp ve damarlar mide süratle elden çıkar ve hastalanırlar. Alkol alan ana - babanın çocuklarıca daha anne karnında bu alkolden etkilenir bedenen ve zihnen zayıf doğar. Bunlar dayanıksız olurlar ve kolayca çeşitli hastalıklara tutulurlar.

Şunda unutmamalık alkol alanlar sigarada içiyorlarsa, bu iki kötü şey bir birinin fena etkisini artırır ve zararları daha fazla olur. Aşırı ve sürekli alkol alan erkeklerde karaciğer ve böbrek üstü bezeleri zarar görür dolayisile bu erkeklerin hormon dengesi bozulur, bunlarda kadınlık vasıfları doğmaya başlar.

Bunlarda:

-- Erkeklikleri tamamen kaybolmaya başlar;

-- Göyüşler çok büyür.

-- Kıllanma artar ve saçları aşırı uzar;

--Ciltleri incelir, nazikleşir.

Bu nedenle az da olsa alkol almamaya çalışmalıdır. Kendi kendine karar vererek, yavaş alkol bırakılabilir. Aşırı alkolik olanlar doktorlarca hastanelerde tedavi edilerek alkol bıraktırılabilir. Bilhassa gençler ve orta yaşlılar kendileri, aileleri ve çocukları için alkol ve sigaradan vazgeçmelidir. Alkol alanlar, alkol yanında bol et, balık vb. proteinli gıdaları B vitaminlerine havi bira mayası, karaciğer, buğday çimi gibi yiyeceklerime alırlarsa, alkolün etkisi azalabilir ve vücut kendini topluyabilir.

Alkalilerin Ve bilhassa kadın alkoliklerin neslinde bozulmalar olur, bunlarda bebek ölü, sakat gelişmemiş veya erken doğum gibi olabilir. Alkillin bu nevi etkileri hamilelik sırasında anne kanından bebeğin kanına geçmesi, emzikli halde iken süt ile geçmesi suretice daha fazla olur ve bebeğin normal gelişmesine mani olur.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp