Ağız Kokusunu Gideren Bitkiler

Ağız Kokusunu Gideren Bitkiler : Ağız Kokusu Herkesin Başını Ağrıtan ve Bıktır dan Bir Olaydır. Herkes Bu Kokudan Kurtulmak İster. Şifalı Bitkiler İle Bu Sorunu Çözebilirsiniz. Ağız Kokusunu Gideren Bitkiler İle İlgili Daha Fazla Ayrıntıyı Aşağıdaki Makaleden Ulaşabilirsiniz.

Ağız Kokusunu Gideren Bitkiler

Günümüz insanının sıkça karşılaştığı sorunlardan biridir. Özellikle bazı kişilerde ağız kokusu sorunu kronik bir hal almıştır. Ağız kokusunun sebebini bulmak çok önemlidir. Diş çürüklerinden kaynaklanabileceği gibi midedeki yaralardan (ülser) , şeker hastalığından, boğaz iltihaplanmasından, devamlı ishal ya da gabız olmaktan kaynaklanabilir.

Eğer ağız kokusu midedeki rahatsızlıklardan kaynaklanıyorsa: Nane yağı Karanfil yağı ve Mersin yağı alınır . (NOT: Bu yağları alırken TSE‘ce onaylanmış olanlarını almaya çalışın). Yarım çay bardağı sa herbir yaydan birer çay kaşığı kadar koyulur ve aç karnına içilir. En az bir saat yemek yenmemelidir. Bu uygulamaya günde 1 seferden yedi gün devam edilir.

Üç ay ara verilir eğer tekrar ağız kokusu başladıysa kür birkez daha tekraralanır.50- 60 gr. taze kişnişi yarım litre suda 3-5 dakika kaynatıp süzdükten sonra bu su içilir.1 çay kaşığı anason tohumunu yarım litre suda birkaç dakika kaynatıp, süzdükten sonra için.Alman Bild gazetesi, ağız kokusunu yok eden 5 bitkiyi açıkladı. Habere göre bu bitkiler şöyle:

MIRRA

Mırra hala yerel kalabilmiş ve geleneksel özellikleri olan bir kahve. Mırra için özel bir kahve çekirdeği yok.Kahve çekirdekleri kavrulup dibek adlı havan benzeri kaba alınır ve taneleri çok inceltilmeden dövülür.Mırranın hazırlanmasında en önemli kısım kaynatma evresi. Kaynama süresi, bilinen yöntemlere göre çok uzun, belli aşamalarda kahvenin telvesi ayrılıp karışıma su eklendikten sonra devam edilir.

Çekilmiş kahve üzerine su eklenerek kaynatılır, belli bir kıvama geldikten sonra tortusundan ayırmak amacıyla mutbak adlı özel kaba süzülür. Elde edilen karışıma tekrar kahve ve su eklenir. Bir iki defa daha süzme, kahve ve su ekleme işlemi gören kahve, tortusundan ayrıldıktan sonra kahve katılmadan sadece su eklenerek bir iki kere daha mutbaktan geçirilir.Bu işlemlerden sonra kahve içilmeye hazırdır.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp